TOKAT / SULUSARAY - Cumhuriyet Ortaokulu

Eyl

İlköğretim Haftası kapsamında okulumuzda şiir, kompozisyon ve özlü sözlerden oluşan etkinlikler düzenlendi. Okula kavuşmanın heyecanını tüm öğrencilerimizle tekrar yaşadık.

Tem

15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü kapsamında ilçemizde düzenlenen programa okulumuz da oratoryo gösteri ile katıldı. İlçe vatandaşları tarafından da ilgi ile izlenen programda vatan uğruna canını vermiş olan başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmetle anıldı.

Tem

7. sınıftan 8. sınıfa geçen öğrencilerimizi yaz tatilinde Liseye Geçiş Sınavına hazırlamak amacıyla açılan Destekleme ve Yetiştirme Kursları yapılmaya devam etmektedir. Kurslarımız 5 Temmuz 2021 tarihinde başlamış olup 27 Ağustos 2021 tarihinde sona ereccektir.

Tem

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen ve okulumuzda da uygulanan Telafide Ben de Varım etkinlikleri kapsamında bir çok faaliyet okulumuzda öğretmenlerimiz rehberliğinde yapılmaya devam etmektedir.

Tem

İlçe Kaymakamımız sayın Emre YEŞİL tarafından öğrencimize ödül verildi.

Haz

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE KARNELERİNİ İŞ ADAMLARIMIZDAN ALİ GÜÇLÜ VE USTA TAŞ RESTORASYON ADINA FATİH KARAMEŞE  VERMİŞTİR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ. OKULUMUZA YAPMIŞ OLDUKLARI MADDİ VE MANEVİ KATKILARINDAN DOLAYI ALİ GÜÇLÜ VE FATİH KARAMEŞE´YE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

OKULUMUZDA TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI İÇİN YAPILAN PROJELER SERGİLENDİ.