T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TOKAT / SULUSARAY - Cumhuriyet Ortaokulu

Okul Öncesi Öğrencilerimize Yönelik Şiir Ezberleme Yarışması

Tokat Valiliğimiz tarafından yürütülen Kitap Tokat projesi kapsamında okul öncesi eğitim alan öğrencilerimize yönelik şiir ezberleme yarışması yapılacaktır.

T.C.

TOKAT VALİLİĞİ

TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

KİTAP TOKAT PROJESİ

"30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI" İLE İLGİLİ ŞİİR EZBERLEME YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

1. Yarışmanın Amacı: 30 Ağustos Zafer Bayramı 99. Yıl Dönümü sebebiyle Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Kitap Tokat Projesi kapsamında düzenlenen yarışma ile geleceğin Türkiye'sini şekillendirecek olan çocuklarımızın; 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın önemini kavramaları, kendilerini özgürce ifade edebilmeleri ve var olan yeteneklerini ortaya çıkarmaları konusunda farkındalık oluşturulması amaçlanmıştır. 

2. Yarışmanın Kapsamı: Yarışma "Okul Öncesi" öğrencileri için düzenlenmiştir.Bu şartname, yukarıda amacı ve teması belirtilen yarışmaya katılım şartlarını, eserlerde aranacak şartları, başvuru şeklini, yapılacak değerlendirmeyi, ödüllendirme ve ödül töreni ile yarışma takvimine ilişkin yöntem ve esasları kapsamaktadır.

3. Yarışma Katılım Tarihi: 15-25 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek olup, dereceye giren öğrencilerin isimleri 29 Ağustos 2021 tarihinde duyurulacaktır.

4. Yarışmaya Katılım Usulü: Yarışmaya katılacak öğrenciler çektikleri videoları tokatbebekkutuphanesi@gmail.com e-posta adresine yollayacaklardır. Gönderilen iletilerde öğrencinin adı, soyadı, okulu, adresi ve iletişim numarası açık ve eksiksiz olarak yazılmalıdır.

5. Videoların Yapılma Şekli: Şiirler ezbere ve coşkulu bir şekilde okunarak videoya çekilecektir.

6. Videoların Değerlendirilmesi: Yarışmaya katılan videolar İl Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği komisyon tarafından değerlendirilecektir.

7. Videolar herhangi bir yarışmaya katılmamış, ödül almamış ve herhangi bir yerde yayımlanmamış olacaktır. Her katılımcı yalnızca 1 (bir) video ile katılabilecektir.

8. Videolar ödül töreninden önce hiçbir yerde paylaşılamaz ve yayımlanamaz.

9. Yarışmaya katılan öğrenciler ve velileri tarafından bu şartnamede belirtilen tüm hususlar kabul edilmiş sayılacaktır.

10. Kitap Tokat Projesi kapsamında yapılan önceki yarışmalara katılarak ödül alan öğrenciler katılamaz.

11. Kazananların Duyurulması: Dereceye giren ilk 3 öğrenci İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kitap Tokat sosyal medya hesaplarından 29 Ağustos 2021 tarihinde ilan edilecektir.

12. Ödüllerin Ulaştırılması: Dereceye giren 1. (birinci) öğrencimiz ödülünü 30 Ağustos 2021 günü Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak ödül töreniyle alacaktır. İkinci ve üçüncülerin ödülleri adreslerine gönderilecektir.

18-08-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.08.2021 - Güncelleme: 18.08.2021 10:08 - Görüntülenme: 291
  Beğen | 0  kişi beğendi